Alex 4 yıllık özleme son verdi

Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'de Eskişehirspor ile yaptığı maçta frikikten gol atan Brezilyalı futbolu Alex De Souza, Türkiye'de 4 yıl aradan sonra serbest vuruştan gole imza koydu.

Haberler 01.05.2010 - 22:14

Bundan önceki frikik golünü 2005-2006 sezonunda Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray'ı 2-1 yendikleri maçta kaydeden sarı-lacivertli ekibin kaptanı, 4 yılı aşan bir sürenin ardından frikik golüyle buluşarak, uzun süren hasretini bitirdi.

Dört yıl önceki maçta 8 Mart 2006 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ezeli rakiplerine karşı 85. dakikada attığı frikik golüyle takımına galibiyeti getiren Alex, şampiyonluk mücadelesi veren sarı-lacivertli ekibin bu akşam Eskişehirspor ile yaptığı mücadelenin 13. dakikasında kaydettiği frikik golüyle, gecede perdeyi açan isim oldu.

Fenerbahçe formasıyla 6. sezonunu geçiren, geride kalan 5 sezondaki gibi bu sezonda da takımının en büyük gol silahı olan Brezilyalı oyuncu, Eskişehirspor maçında attığıyla bu sezonki gol sayısını 11'e yükseltti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız