Almanya'dan Cardiff'e "Sane" fırçası

Manchester City'nin Cardiff City'i 2-0 yenip Federasyon Kupası'nda beşinci tura çıktığı maçta Leroy Sane Cardiff'ten Bennett'in tekmesiyle sakatlandı. Almanya Milli Takımı'nın resmi twitter hesabı, "Hey Cardiff City! Lütfen futbolcumuzu sakatlamayın" mesajını paylaştı ama çok ses getirince sildi.

Haberler Ntvspor 29.01.2018 - 10:45

İngiltere'de Federasyon Kupası'ndaki Cardiff City-Manchester City maçına Almanya'dan müdahele geldi. Manchester City'nin 2-0 kazanıp beşinci tura çıktığı maç sırasında takımın yıldızlarından Alman Leroy Sane Cardiff'ten Joe Bennett'in darbesiyle sakatlandı. 

Bennett'in bu sert hareketi Almanya'da bile tepki çekti. Almanya Milli Takımı'nın resmi twitter hesabı da topa girdi ve şu mesajı paylaştı:

"Hey Cardiff City! Bu yaz bizim için çok önemli bir turnuva olduğunu bilmenizi isteriz. Lütfen futbolcumuzu sakatlamayın"

Mesaj hem Almanya'da hem de İngiltere'de gündem oldu. Ancak Almanya Milli TakımI'nın resmi hesabı, çok ses getiren mesajı bir süre sonra sildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız