Arda'nın menajeri doğruladı

İngiliz basınına konuşan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, genç kaptan ile Arsenal ve Liverpool'un ilgilendiğini doğruladı.

Haberler Ntvspor 07.05.2010 - 10:45

Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan kaptan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, genç futbolcuya Avrupa'dan gelen teklifleri doğruladı.

Sport.co.uk'a konuşan Bulut, İngiltere'den Arsenal ve Liverpool'un Arda Turan ile ilgilendiğini doğrularken "Arda ile birçok kulüp ilgileniyor. Arsenal ve Liverpool da bu kulüplerin arasında yer alıyor. Şu ana kadar resmi bir teklif yok fakat ücret konusunda araştırma yaptıklarını biliyorum. Buna karşın futbolda hiçbir şey belli olmaz" açıklamasını yaptı.

Arda'nın menajeri Ahmet Bulut 23 yaşındaki genç futbolcunun milli takımla beraber Amerika'da kamp yapacağını ve son kararın bu kamptan sonra verileceğini kaydetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız