Arsenal gol düellosunu kazandı

Şampiyonlar Ligi H grubunda Arsenal deplasmanda ilk yarısında 2-1 mağlup duruma düştüğü S.Liege maçını ikinci yarıda attığı gollerle 3-2 kazanmasını bildi. Gecenin en önemli karşılaşmasında ise Inter ile Barcelona 0-0 berabere kaldı.

Haberler 17.09.2009 - 00:57

ANKARA - Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplardaki mücadele, dün gece E, F, G ve H gruplarında yapılan toplam 8  maçla devam etti.

Gecenin en gollü geçen maçında Arsenal, Belçika’nın S.Liege takımını ikinci yarıda attığı gollerle 3-2 yendi. S.Liege’in golleri 2.dakikada Mangala, 5.dakikada Jovanovic’ten gelirken. Arsenal’in golleri ise 45.dakikada Bendter, 78.dakikada Vermaelen ve 81.dakikada Da Silva’dan geldi.

Gecenin en önemli karşılaşmasında ise F grubunda Inter ile Barcelona 0-0 berabere kaldı.

TOPLU SONUÇLAR

E GRUBU
Liverpool-Debrecen: 1-0
Olympique Lyon-Fiorentina: 1-0

F GRUBU
Inter-Barcelona: 0-0
Dinamo Kiev-Rubin Kazan: 3-1

G GRUBU
Stuttgart-Glasgow Rangers: 1-1
Sevilla-Unirea Urziceni: 2-0

H GRUBU
Olympiacos-AZ Alkmaar: 1-0

Standard Liege-Arsenal: 2-3

Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar, puan durumları ve fikstür.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız