Arsenal Liverpool yorgunu: 1-1

Premier Lig'de haftasonu Liverpool'u yenen Arsenal, Çarşamba akşamı oynanan maçta Burnley deplasmanından 1-1'lik skorla döndü.

Haberler Ntvspor 16.12.2009 - 23:48

BURNLEY - ARSENAL: 1-1 (MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN)
Premier Lig'de Liverpool'u deplasmanda güzel bir oyun sonucu yenen Arsenal ligin vasat ekiplerinden Burnley'i geçemedi. Arsenal'in deplasmanda çıktığı maç 1-1 sona erdi.

Maça iyi başlayan Arsenal 7. dakikada Cesc Fabregas'ın golüyle 1-0 öne geçti. Burnley'in cevabı ise gecikmedi. 28. dakikada kazanılan penaltıyı Graham Alexander gole çevirdi ve skoru eşitledi. Maçın kalan bölümlerinde gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Arsenal bu skorla 32 puana yükselirken Burnley de 19'a çıktı.

CHELSEA - PORTSMOUTH: 2-1 (MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN)
Premier Lig'de Çarşamba akşamı oynanan diğer maçlarda ise Chelsea Portsmouth'u 2-1 yenerken goller Anelka, Lampard ve deplasman takımı adını Piquionne'den geldi. Chelsea puanını 40'a çıkartarak Premier Lig'deki liderliğini sürdürdü.

TOTTENHAM - MANCHESTER CİTY: 3-0 (MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN)
Premier Lig'de günün en güzel maçlarından biri White Hart Lane'de oynandı. Tottenham Hotspur, ligin güçlü ekiplerinden Manchester City'yi 3-0 ile geçmeyi başardı. Ev sahibi ekibin golleri 37. dakikada ve 90+2.dakikada Kranjcar, 54. dakikada Jermain Defoe'dan geldi. Manchester City son 10 dakikada Tottenham kalesinde çok önemli ataklar bulsa da son vuruşlarda başarılı olamayınca karşılaşma 3-0 Tottenham üstünlüğüyle sona erdi.

Tottenham bu galibiyetle tarihinin 800. iç saha galibiyetini kazandı. Tottenham bu skorla 30 puana yükselirken Manchester City 26 puanda kaldı.

LİVERPOOL - WİGAN: 2-1 (MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN)
Hafta sonu kendi sahasında Arsenal'e yenilen Liverpool Wigan'ı 2-1'lik skorla geçti. Liverpool'un golleri Ngog ve 79. dakikada Fernando Torres'den geldi. Wigan'ın son golünü ise uzatma dakikalarında N'Zogbia kaydetti. Liverpool bu galibiyetle 27 puana çıktı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız