Aslan'ın deplasman korkusu yok

Avrupa kupalarında 8 maçtır deplasmanda yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, deplasmandaki son 8 Avrupa Kupası maçının 4'ünü kazandı, 4 maçı ise berabere tamamladı.

Haberler 16.09.2009 - 11:24

İSTANBUL - UEFA Avrupa Ligi (F) Grubu 1. maçında bugün Yunanistan'ın Panathinaikos takımına konuk olacak Galatasaray, son dönemde deplasmanlarda başarılı bir grafik çiziyor.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarına son sezonlarda yoluna hep UEFA organizasyonunda devam ederken, son 8 deplasman maçında yenilgi yüzü görmedi.

Avrupa kupalarındaki son deplasman yenilgisini, 2007-08 sezonu UEFA Kupası 3. turunda Bayer Leverkusen'e karşı 5-1 gibi farklı bir skorla alan Galatasaray, ardından ise bir seri yakaladı.

Deplasmanda, iyi bir istatistik yakalayan Galatasaray, son 8 dış saha maçının 4'ünü kazanırken, 4'ünü ise eşitlikle tamamladı.

''Cim Bom'', son 8 deplasman maçında rakip filelere 14 gol gönderdi ve kendi kalesinde ise 7 gol gördü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız