Aykut Kocaman: Orta saha oyuncusu arıyoruz

Fenerbahçe Kulübü sportif direktörü Aykut Kocaman transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, kampa katılmayan Güiza için ise "Boynuna kement takıp getiremeyiz" dedi.

Haberler 14.07.2009 - 15:18

BAD WÖRİSHOFEN - Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Aykut Kocaman, takım için bir orta saha oyuncusu aradıklarını söyledi.

Kocaman, Fenerbahçe'nin Bad Wörishofen'de yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarıyla kısa bir sohbet toplantısı yaptı. Aykut Kocaman, Brezilya'ya seyahati için ''şok bir seyahat'' tanımlaması yapılabileceğini belirterek, ''Hiç hesapta olmayan bir seyahat oldu. Belli bir listemiz var, o liste çerçevesinde futbolcu izlemeye gittik. Her şey Fenerbahçe'nin usulüne ve tarzına uygun gidiyor'' dedi.

Şu anda planlanmış herhangi bir seyahati olmadığını dile getiren sarı-lacivertli takımın sportif direktörü, Poulsen transferinin kesin olarak kapandığını söylemenin yanlış olacağını, ancak sinyallerin çok olumsuz olduğunu bildirdi.

Fenerbahçeli futbolcu Güiza'nın kendisine bizzat ulaşamadıklarını ifade eden Kocaman, Güiza'ya menajeri aracılığıyla ulaşabildiklerini ve kendisine Fenerbahçe kulübünün isteğinin net bir şekilde iletildiğini kaydetti.

Güiza'nın boynuna kement takıp getiremeyeceklerini anlatan Aykut Kocaman, futbolcunun kendisinin izine ihtiyacı olduğunu bildirdiğini, bundan sonra kulübün iç disiplin talimatının gerektirdiği şekilde hareket edileceğini vurguladı.

30 Temmuz'da Fenerbahçe'nin önemli bir maça çıkacağını hatırlatan Kocaman, bu zamana kadar her şeyin netleşeceğini umduklarını belirtti.

Kocaman, Lugano'nun sözleşmesinin uzatılmaması konusunda ise ''Fenerbahçe kulübünün şartları ön planda olduğu sürece Lugano'ya kapılarının açık olduğunu'' dile getirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız