Aykut Kocaman'dan toplantı kararı!

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman takımla toplantı yapmak için milli takımlardaki oyuncuların dönmesini bekliyor. Kocaman, Sivasspor maçının taktik antrenmanlarına da o zaman başlayacak.

Haberler Ntvspor 08.11.2017 - 19:49

Fenerbahçe'de milli maçlar için verilen aranın ardından oynanacak Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıkları sürüyor. Antrenmanlarda takımın başında olan teknik direktör Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçından sonra yaşanan belirsizlik ve takımın galibiyet alamadığı 3 haftalık süreçle ilgili henüz futbolcularıyla toplantı yapmadı.

Kocaman'ın bu toplantıyı yapmamasının sebebi Samandıra'da antrenmanların eksik kadroyla yapılması. Mathieu Valbuena, Mauricio Isla, Fernandao ve Robın van Persie'nin sakatlıkları; Ozan Tufan, İsmail Köybaşı, Roman Neustadter, Giuliano, Martin Skrtel, Nabil Dırar ve Luis Neto'nun da milli takım kamplarında olması nedeniyle çalışmalarda as oyuncuların çoğu yer almıyor. Aykut kocaman bu oyuncuların dönüşüyle birlikte takımın saha içi ve dışı durumlarıyla ilgili görüşmelerini yapmaya başlayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız