Barca beraberliği kurtardı

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında deplasmanda Stuttgart ile karşılaşan Barcelona, 1-0 geriye mücadelede beraberliği yakaladı.

Haberler 23.02.2010 - 23:53

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Barcelona, Stuttgart deplasmanından 1-1’lik skorla dönerken tur için avantaj sağlayan taraf oldu.

İlişkili Haberler


Stuttgart 24. dakikada Cacau’nun attığı kafa golüyle 1-0 öne geçti. Alman temsilcisi golden sonra farkı ikiye çıkarmak için yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken Barcelona’da Messi ile aradığı beraberliği ulaşamadı.

İlk yarısı 1-0 Stuttgart’ın üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında ise Barcelona’da 52. dakikada sahneye çıkan İbrahimoviç attığı gol ile beraberliği sağladı: 1-1

Eksik kadrosuyla deplasmanda Stuttgart ile 1-1 berabere kalan Barcelona, tur için avantajlı bir skorla ülkesine dönen ekip oldu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE BUGÜN
19.30 - CSKA Moskova-Sevilla
21:45 - İnter-Chelsea

Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar, puan durumları ve fikstür.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız