Barça'yı kim durduracak ?

Real Madrid'den liderlik koltuğunu kapan Barcelona, Deportivo'yu da 3-0 ile geçerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Haberler Ntvspor 15.04.2010 - 00:52

El Clasico'da hafta sonu Real Madrid'i 2-0 ile geçen Barcelona ligde kendi sahasında Deportivo'yu ağırladı. NTV'den canlı olarak yayınlanan karşılaşmada Barcelona Deportivo'yu zorlanmadan, net bir sonuçla evine gönderdi: 3-0

Karşılaşmaya favori Barcelona iyi başladı. 16. dakikada Xavi'nin enfes pasında Bojan Krkiç kaleci Arranzubia'yı avlamayı başardı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Barcelona'nın üstünlüğüyle sona ererken 69. dakikada kaleci Arranzubia'nın uzaklaştıramadığı topta Pedro Rodriguez uzak mesafeden topu filelere yolladı ve skoru 2-0'a taşıdı. 72. dakikada ise Yaya Toure skoru belirleyen golü kaydetti ve karşılaşma Barcelona'nın 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Liderliği Real Madrid galibiyetiyle ele geçiren Barcelona Deportivo'yu da kayıpsız geçerek puanını 83'e çıkardı. 1 maç eksiği bulunan Real Madrid'in ise 77 puanı bulunuyor. Deportivo ise 43 puanda kaldı.

La Liga'da günün diğer sonuçları:
Atletico Madrid   1 - 2   Xerez
Osasuna  2 - 2  Malaga
Racing Santander   3 - 1  Espanyol 
Zaragoza   1 - 1   Mallorca

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız