Batdal: Gelişmelerden haberim yok

Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor'un Basın Sözcüsü Mehmet Bektur'un Mehmet Batdal için Fenerbahçe ile temasta olduklarını belirtmesinin ardından genç oyuncu NTVSPOR.NET'e konuştu.

Haberler Ntvspor 11.12.2009 - 17:43

Son günlerde transferde adı sık sık duyulan genç yıldız Mehmet Batdal, NTVSPOR.NET'e konuştu.

Bucaspor basın sözcüsü Mehmet Bektur'un genç futbolcu için Fenerbahçe ile temasta olduklarını açıklamasanın ardından Mehmet Batdal, kendisinin şu anda sadece hafta sonu oynanacak Çaykur Rizespor maçına odaklandığını belirtirken, transfer haberleriyle ilgili bilgisinin olmadığını da söyledi.

Bucaspor'un altyapısından yetişen Mehmet Batdal, eğer böyle bir şey gerçekleşecekse kulübüne de para kazandırmak istediğini de sözlerine ekledi.

23 yaşındaki genç forvet oyuncusunun, bu sezon Bank Asya 1. Lig'de Bucaspor forması ile oynadığı 11 maçta 6 golü bulunuyor.

Mehmet Batdal, 13 kez Ümit Milli Takımı formasını giydi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız