Bayern Ribery için teklifleri bekliyor

Almanya Budesliga takımlarından Bayern Münih, Fransız yıldız Franck Ribery’nin fiyatını yükseltmek için Avrupa’nın devleri Barcelona, Chelsea ve Inter arasındaki savaşın ateşlenmesini bekliyor.

Haberler Ntvspor 06.01.2010 - 11:38

Bayern Münih, Avrupa’nın en büyük takımlarından gelen tekliflerle birlikte Fransız yıldız Franck Ribery’nin fiyatını artırmanın hesaplarını yapıyor.

Barcelona, Chelsea ve Inter’in yıldız oyuncu kadrosuna eklemek istemesine rağmen Real Madrid’in Fransız oyuncu için bir adım önde olduğu belirtiliyor.

İngiliz ekibinin 26 yaşındaki oyuncu için 50 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtilirken, kulübün olası bir 2 yıllık transfer yasağı nedeniyle bu transfer için elini çabuk tutmak zorunda olduğu ifade edildi.

Ribery’nin Barcelona ve Inter kulüplerini reddettiği ve tercihini diğer İspanyol devi Real Madrid’den yana kullanmak istediği dile getirilirken, Madrid ekibinin bu transfer için 25-30 milyon Euro’dan daha ödemek istemediği belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız