Belediye Aslan'ı yenemiyor

Turkcell Süper Lig'de 'Üç Büyükler'den Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi yenmeyi başaran İstanbul Büyükşehir Belediye sadece Galatasaray'ı mağlup etmeyi başaramadı.

Haberler 29.04.2010 - 12:59

Turkcell Süper Lig'e çıktığı 2007-08 sezonundan itibaren ''Üç Büyükler''den Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu karşılaşacağı Galatasaray karşısında galibiyet elde edemedi.

İstanbul ekibi, 3 sezondur mücadele ettiği ligde, Galatasaray ile yaptığı 5 maçın, 3'ünü yitirdi, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı.

Ligdeki ilk sezonunda Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray ile 2-2 berabere kalan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında ise rakibine 3-0 yenildi.

İstanbul temsilcisi, geçen sezon ise deplasmanda 2-0, kendi sahasında ise 1-0'lık skorlarla rakibine mağlup oldu.

Bu sezon ligin ilk yarısında Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadı'nda uzatma bölümünde attığı golle 1-1 berabere kalan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 5 maçta Galatasaray'dan sadece 2 puan alabildi.

FENERBAHÇE'Yİ 3 KEZ YENDİ
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ''Üç Büyükler'' içinde en fazla galibiyetini Fenerbahçe karşısında aldı.

Ligde 3. sezonunu yaşayan İstanbul ekibi, Fenerbahçe ile yaptığı 6 maçta rakibi 3 kez yenerken, 1 maçta berabere kaldı, 2 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı.

2007-08 sezonunda kendi sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 yenen lacivert-turunculular, deplasmandaki maçta ise 2-2 berabere kaldı. Geçen sezon ise deplasmanda sarı-lacivertlilere 2-0 yenilen İstanbul ekibi, kendi sahasında ise rakibini 2-0 yendi.

Bu sezon Kadıköy'de yapılan maçı ise Fenerbahçe 1-0 kazanırken, ligin ikinci yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçtan İstanbul Büyükşehir Belediyespor 2-1 galip ayrıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe ile yaptığı 6 lig maçında toplam 10 puan aldı.

BEŞİKTAŞ'TAN 6 PUAN ALDI
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş ile yaptığı 6 lig maçında ise 6 puan topladı.

2007-08 sezonunda BJK İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan İstanbul temsilcisi, kendi sahasında rakibini 2-1 yendi.

Geçen sezon kendi sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan lacivert-turunculular, deplasmanda rakibine 2-1 yenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor bu sezon ise Beşiktaş ile kendi sahasında yaptığı maçta 1-1 berabere kalırken, ikinci yarıda yapılan maçı siyah-beyazlılar 2-0 kazandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız