Belinelli Toronto'ya doğru

Toronto Raptors, İtalyan Marco Belinelli’yi kadrosuna katacak.

Haberler Ntvspor 30.07.2009 - 12:22

Hidayet Türkoğlu’nun takımı Toronto Raptors, bir başka Avrupalı oyuncuyu kadrosuna katmak üzere.

Amerikan basınında çıkan haberlere göre Toronto, Golden State Warriors’tan Marco Belinelli’yi takas yoluyla transfer edecek. Raptors, Belinelli karşılığında Devean George’u Golden State’e gönderecek.

23 yaşındaki Belinelli NBA’de kadrosunda en çok uluslararası oyuncu bulunduran takım olan Toronto Raptors’ta Bargnani’den sonra ikinci İtalyan oyuncu olacak. Milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, İspanyol Jose Calderon, Sloven Rasho Nesteroviç ve Hırvat Roko Ukiç, takımın diğer Avrupalı oyuncuları.

2008-09 sezonunda Golden State formasıyla 42 maçta ortalama 21 dakika sahada kalan Belinelli, 8.9 sayı ve 2.1 asist istatistikleriyle oynamıştı.

Golden State’in yolunu tutan Devean George ise, Shawn Marion takasında Dallas’tan Toronto’ya geçmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız