Rıdvan Dilmen: Ben böylesini dünyada görmedim

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'daki Futbolun Zirvesi programında TFF 1. Lig'de yaşanan müthiş mücadeleye dikkat çekti ve "İddia ediyorum; yeryüzündeki en enterasan lig. Böylesini dünyada görmedim" dedi.

Haberler Ntvspor 22.03.2017 - 10:51

TFF 1. Lig`deki nefes kesen Süper Lig`e çıkma mücadelesini değerlendiren Dilmen, “İddia ediyorum; yeryüzündeki en enteresan lig. Ben böylesini dünyada görmedim” ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen, "Son üç maçta 1 puan alan Giresunspor ile Süper Lig’e çıkacak ikinci takımla arasındaki puan farkı hala 2 veya 3. Aynı şekilde kaç haftadır kazanamayan Göztepe, hala şampiyonluk adaylarından biri. 3 haftadır maç kazanamayan Sivasspor, ilk ikide ve şu anda lig bitse Süper Lig’e çıkıyor. 6 haftada sadece bir maç kazanan Eskişehirspor, en ciddi şampiyonluk adaylarından biri durumunda. İşte TFF 1. Lig’in bu enteresan yönü söylüyorum. Bu arada Yeni Malatyaspor, dışarı- dışarı kazanarak zirvede bulunuyor. Çünkü içerde oynamıyorlar doğru dürüst. Bence Malatya Süper Lig’e çıktı. Diğerleri arasında müthiş bir mücadele var. Giresun’un, 3 maçta 1 puan rağmen çıkma ihtimali var. Sivasspor 3 maçtır kazanmamasına rağmen çıkma ihtimali var. Göztepe son üç maçta sıfır çekmesine rağmen Süper Lig için ciddi bir adaydır. Aynı şekilde Eskişehir 6 maç kazanmamasına rağmen çıkma ihtimali var. Çok tuhaftır, ben böyle bir ligi dünyada görmedim” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız