Berke Özer Ümit Milli Futbol Takımı'nda aday kadrodan çıkarıldı

Fenerbahçe'nin kalecisi Berke Özer, Ümit Milli Futbol Takımı'nın 2023 UEFA Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Belçika ve Danimarka ile oynayacağı maçların aday kadrosundan çıkarıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 08.11.2021 - 10:28

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Berke Özer'in, kulübü tarafından gönderilen raporda belirtildiği üzere tedavi sürecinde bir süre yatak istirahati gerektirebilecek bel ağrısı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldığı vurgulanarak,"Kadrodan çıkartılma kararında raporda belirtilen ve daha önceden tedavisi devam eden bel problemi zemininde, akşam oynanan maç sonrası artan ağrı yakınması nedeniyle yapılan değerlendirme göz önüne alınmıştır." denildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız