Beşiktaş: "İftiranın takipçisi olacağız"

Beşiktaş Kulübü, bugün bir gazetede 'Kelepçeli Seks Partisinde Bir Beşiktaşlı' başlığı ile yer alan haberle ilgili açıklama yaptı.

Haberler 12.12.2009 - 16:35

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, haberin gerçek olmadığı belirtilerek, "Haberde iddia edilen Fenerbahçe Spor Kulübü'nden, kulübümüze gece partilerinde iki oyuncumuzun bulunduğuna dair bir istihbarat geldiği, bunun üzerine yönetimimizin Ferrari'den şüphelendiği iddiaları masa başında yazılmış senaryolardır. Haberin devamında yer alan futbolcularımızın gizli takibe alınacakları ve kendilerine bu konuda sert uyarılar yapılacağı iddiaları da tamamen hayal ürünüdür" denildi.

Ferrari'nin ne derece profesyonel ve düzgün bir yaşantısı olduğunun sahadaki performansı ile açıkça ortada bulunduğu ifade edilen açıklamada, Matteo Ferrari'ye atılan bu iftiranın takipçisi olarak, gazeteye karşı tüm hukuksal hakların kullanılacağı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız