Beşiktaş taraftarından maç sonu destek

Sporting Lizbon karşısında 4-1 mağlup olan Beşiktaş’ta siyah-beyazlı taraftarlar skora karşın takıma büyük destek verdi. Maçın ardından hem takım hem de Teknik Direktör Sergen Yalçın tribünlere çağrıldı.

Haberler 19.10.2021 - 21:56

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Sporting Lizbon’u konuk eden Beşiktaş, sahadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrılmasına karşın siyah-beyazlı taraftarlar karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte takıma yoğun destek verdi.

Bütün futbolcuları tribünlere çağıran siyah-beyazlılar, Galatasaray derbisi öncesinde kadrodaki oyunculara tezahüratlarda bulunurken, daha sonra Teknik Direktör Sergen Yalçın’ı çağırdılar.

Sergen Yalçın, soyunma odasından çıkarak tribünleri selamlarken, siyah-beyazlılar da Yalçın’a yoğun tezahüratta bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız