Burak Babaoğlu seri başı oldu

Eskrimde Burak Babaoğlu, Avrupa Eskrim Konfederasyonu’nun 7 turnuvadan oluşan “Cadet Circuit” müsabakalarının Bratislava ayağını da kazandı.

Haberler 15.02.2010 - 12:37

Eskrimde gelecek için ümit veren ender sporcularımızdan Burak Babaoğlu, Halle’den sonra  katıldığı Avrupa Eskrim Konfederasyonu’nun 7 turnuvadan oluşan “Cadet Circuit” müsabakalarının Bratislava ayağını da kazandı.

197 eskrimcinin mücadele ettiği turnuvada Burak çeyrek finalde Macar Daniel Sajo’yu 15-11, yarı finalde Macar Gabor Nemeth’i 15-14 ve finalde Fransız Baptist Mourrain’in 15-11 yenerek 1. oldu. Bu müsabaka sonrası Avrupa Yıldız Erkek Flöre klasmanında 1. sıraya yükselen Burak, 2 Mart 2010'da Atina’da yapılacak Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’na 1 numaralı seri başı olarak başlayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız