Burası İstanbul, Napoli değil!

Beşiktaş taraftarları, takımlarını Napoli deplasmanında yalnız bırakmadı...

Haberler Ntvspor 19.10.2016 - 22:47

Karşılaşmaya ev sahibi takım taraftarlarının ilgisi düşük kaldı. Kendi liginde son iki maçını kaybeden Napoli'de taraftarlar, Beşiktaş maçında tribünleri dolduramadı.

Mavi-beyazlı taraftarların, hem takımlarının kötü gidişatından hem de bilet fiyatlarının yüksekliğinden dolayı maça ilgi göstermedikleri belirtildi.

Karşılaşmayı, 30 bin kadar futbol sever takip ederken, 2 bin 500 Beşiktaş taraftarı da kendilerine ayrılan tribünden maçı izledi.

Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşma öncesi televizyon yayınlarına stattan katılan eski golcüleri Pascal Nouma lehine tezahüratlarda bulundu. Siyah-beyazlı taraftarların, Nouma'ya tezahüratları sırasında stat hoparlöründen müzik sesinin yüksek tonda açıldığı dikkati çekti.

Müsabakayı, Napoli'ye giden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Öte yandan, Napoli Emniyetinin aldığı güvenlik önlemleri neticesinde maç öncesinde kent sokaklarında iki takım taraftarları arasında herhangi bir gerginlik yaşanmadığı öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız