Bursa şov yaptı

Bursaspor, Suudi Arabistan'ın El-Ittihad takımıyla oynadığı hazırlık maçını 5-1 kazandı.

Haberler Ntvspor 06.09.2016 - 22:29

Özlüce Tesisleri'nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısını ev sahibi ekip 5. dakikada Batalla, 10. dakikada Faty ve 23. dakikada Kubilay Kanatsızkuş'un golleriyle 3-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğünü devam ettiren Yeşil-Beyazlılar, 48. dakikada Aziz Eraltay'ın golüyle 4-0 öne geçti. Konuk takım 63. dakikada Kamel'in golüyle farkı 3'e indirse de Bursaspor 76. dakikada genç oyuncusu İsmail Can Çavuşluk'un golüyle sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Karşılaşma, Suudi Arabistan ekibinin, merkezi Malezya'da bulunan Asya Futbol Konfederasyonu'ndan izin niteliği taşıyan TR-2 belgesini alamaması nedeniyle Özlüce Tesisleri'nde oynandı.

Karşılaşmayı, yaklaşık bin kadar yeşil-beyazlı taraftar ile az sayıda Arap taraftar takip etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız