Bursaspor taraftarı şova hazır

Bursasporlu taraftarlar, takımlarının haftasonu Beşiktaş ile yapacağı, şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma için tribünde yapılacak özel şovlar hazırlıyor.

Haberler 13.05.2010 - 13:01

BURSA - Bursasporlu taraftarlar, takımlarının haftasonu Beşiktaş ile yapacağı, şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma için tribünde yapılacak özel şovlar hazırlıyor.

Taraftar grupları özellikle tribünlere asılacak pankartlara yönelik özel çalışma yürütüyor. Kapalı kale arkası ve maraton tribünleri için dev pankartlar hazırlanırken, taraftarların açık kale arkası, kapalı tribün için de irili ufaklı pankartlar hazırladığı öğrenildi.

Bursaspor yönetimi maç öncesi ve sonrası özel kutlama programı için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, taraftarlar da özellikle Bursa Atatürk Stadı'nın süslenmesi konusunda aktif rol oynayacak.

Bu arada, yeşil-beyazlı taraftarlar, Bursa Atatürk Stadı'nda bir rekor denemesi için de girişim başlattı. Taraftarlar, Bursa Valiliği ve Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden gerekli izinlerin çıkması halinde Bursa Atatürk Stadı'nda 10 bin meşaleyi aynı anda yakarak bu alanda rekor kırmayı planlıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız