Cale: "Kulübümü kimseye şikayet etmem"

Trabzonspor'un Hırvat oyuncusu Hrvoje Cale, ne ülkesinde ne de Türkiye'de hiçbir medya organına kulübünü şikayet etmeyeceğini söyledi.

Haberler 12.12.2009 - 15:13

Hrvoje Cale, bordo-mavili kulübün internet sitesinde, bazı basın organlarında kulübü ile arasında ekonomik sorunlar olduğu yönünde çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Bu tarz konuları medyada konuşmayı tercih etmeyeceğini, şu anda sadece maçlara konsantre olduğunu belirten Cale, ''Önümüzde Denizlispor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynayacağımız önemli müsabakalar var. Ne ülkemde ne de Türkiye'de hiçbir medya organına kulübümü şikayet etmem. Eğer bir sorunum varsa bunu kulübüm ve yönetimimle görüşürüm. Böylesi bir gündemle basında yer almak beni son derece rahatsız etmiştir'' ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız