Çaykur Rizespor 2. yarıdan umutlu

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da sportif direktör Oğuz aydın, ikinci yarıda çok daha farklı bir görüntüde olacaklarını söyledi.

Haberler 02.01.2010 - 12:13

Aydın, yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüklerini hatırlatarak, ''Mehmet Sedef dışında eksik futbolcumuz bulunmuyor. Çok verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Fizik olarak lig başlayıncaya kadar hazır hale geleceğiz'' dedi.

Fizik ve moral gücü açısından lige iyi bir başlangıç yapmayı arzuladıklarını ifade eden Aydın, ''İkinci yarı çok daha farklı bir görüntüde olacağız. Mücadele gücümüzün ilk yarıdan çok daha yüksek olacağını biliyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Yeni transferlerimizin takıma katkısı ile grafiğimizin yükseleceğine inanıyorum'' diye konuştu.

Aydın, transfer çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız