Cenk, Avellino’yu uçurdu

Air Avellino, son üç dakikasına yedi sayı geride girdiği maçta Cenk Akyol’un üst üste iki üçlüğüyle Armani Jeans Milano’yu 59-55 yendi.

Haberler Ntvspor 19.02.2010 - 09:44

Milli basketbolcumuz Cenk Akyol’un takımı Air Avellino, İtalya Kupası sekizli finalinde Armani Jeans Milano’yu 59-55 yenerek yarı finale kalma başarısını gösterdi.

Karşılaşmanın son üç dakikasına yedi sayı geride giren Avellino, Akyol’un üst üste attığı iki üç sayılık basketle toparlandı ve maçı 11-0’lık seriyle bitirerek galibiyete ulaştı.

Yarı finalde Virtus Bologna ile eşleşen Avellino’da Szymon Szewczyk 16 sayı-7 ribaundla takımının en skorer ismi oldu.

İtalyan basını, maç haberinde temsilcimizin bu performansını öne çıkardı. Sport Italia, “Cenk iki ölümcül üçlüğüyle devrim yaptı” ifadesini kullanırken, Avellino’nun 11-0’lık serisini başlatan ismin Cenk Akyol olduğunu vurguladı. Ligdeki yükselen performansını kupaya da taşıyan temsilcimiz, maçı 9 sayı-4 ribaund ile tamamladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız