Çeyrek final Fenerbahçe'nin

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi 2. tur ikinci maçında Fenerbahçe, Galatasaray Medical Park'ı deplasmanda 73-51 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

Haberler Ntvspor 04.02.2011 - 21:19

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 2. tur ikinci maçında Fenerbahçe, Galatasaray Medical Park'ı deplasmanda 73-51 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maça hızlı başlayan Fenerbahçe, ilk çeyreği 19-8 önde geçti. İkinci periyotta da dış atışlarla etkili olan Fenerbahçe, farkı daha da artırdı ve devreyi 40-20 gibi farklı bir skorla önde tamamladı.

Üçüncü çeyrek ise dengeli başladı. Fenerbahçe yakaladığı skor avantajını korumak adına maçın temposunu sık sık düşürdü. Son periyoda girilirken Fenerbahçe'nin 55-28 üstünlüğü vardı.

Galatasaray Medical Park, son çeyrekte oyundan tamamen koptu ve Fenerbahçe, son çeyreğini antrenman havasında oynadığı maçı 73-51 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Serinin ilk maçında Fenerbahçe, Caferağa Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı 77-58 kazanıp seride 1-0 öne geçmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız