CSKA'dan iki MVP çıktı

CSKA Moskova'nın Partizan'ı 67-56 yendiği karşılaşmadaki oyunlarıyla Matias Smodis ve Ramunas Siskauskas, Euroleague'de haftanın “En Değerli Oyuncuları” seçildiler.

Haberler Ntvspor 01.04.2009 - 13:15

İSTANBUL - Euroleague'de Final Four'a ilk bileti CSKA Moskova kaptı. Son şampiyon, Partizan'ı, Belgrad'da 21 bini aşkın seyircinin önünde 67-56 yenerek seriyi 3-0 kazanırak Berlin biletini cebine koyarken, Matias Smodis-Ramunas Siskauskas ikilisi de haftanın “En Değerli Oyuncuları” seçildiler.

Geçtiğimiz sezonun MVP'si Siskauskas 6'da 5 iki sayı ve 10'da 10 serbest atıy isabet oranıyla rakip potaya 20 sayı gönderirken istatistiklerine 5 ribaund ve 3 de asist ekleyerek galibiyetin mimarlarından biri oldu. Matias Smodis de karşılaşmayı 18 sayı 7 ribaund 2 top çalma ve 1 de asistle tamamladı.

Haftanın bir diğer dikkat çekici performansına ise Real Madrid'in yıldızı Felipe Reyes'ten geldi. Madrid ekibi adına “tamam yada devam” anlamı taşıyan Olympiakos maçında 19 sayı 9 ribaund 5 top çalma ve 4 de asistle tamamlayan Reyes, takımını 71-63'lük galibiyete taşıdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız