Demba Ba'dan manidar tweet

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 kazandığı maçta Wesley Sneijder'in attığı gol ve Stancu'nun kaçırdığı pozisyondan sonra Gençlerli iki oyuncuya sosyal medyada tepkiler vardı. Beşiktaşlı Demba Ba da dikkat çeken bir tweet attı.

Haberler Ntvspor 17.05.2015 - 02:43

Galatasaray, Wesley Sneijder'in 68. dakikadaki golüyle Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerken, maç sonrası sosyal medyada Gençlerbirliği kalecisine ve Stancu'ya tepki vardı.

Sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluk yolundaki rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın taraftarlarından, Ferhat Kaplan'a ve Stancu'ya suçlamalar geldi.

Bir çok maçtan sonra yaşanan bu sosyal medya refleksini ilginç kılan ise Beşiktaşlı Demba Ba'nın tweet'i oldu. Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü, maçın hemen ardından attığı tweet ile tartışma yarattı.

Demba Ba, twitter hesabından "Bu dünyadaki bazı insanlar, gerçekten utanmalı" mesajını paylaştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız