Doğu'da ilk finalist Cleveland: 74-84

NBA'de Cleveland Cavaliers, deplasmanda Atlanta Hawks'ı 84-74 mağlup ederek seride durumu 4-0'a getirdi ve Doğu Konferansı'ndaki ilk finalist oldu.

Haberler Ntvspor 12.05.2009 - 10:53

NBA'de Cleveland Cavaliers konferans finaline çıkan ilk takım oldu. Detroit'ten sonra Atlanta'yı da 4-0'la geçen Cleveland, Doğu Konferansı finalinde Boston Celtics ya da Orlando Magic ile karşılaşacak.

Deplasmanda Atlanta'yı 84-74 mağlup ederek play-off'taki sekizinci maçını da çift haneli farkla kazanan Cleveland'da, Lebron James bir kez daha başroldeydi.

LeBron James 27 sayı - 8 ribaunt - 8 asist üretirken, Delonte West 21 sayı - 6 asist, Zydrunas Ilgauskas da 14 sayı - 10 ribauntla oynadı.

Bu mağlubiyetle sezonu kapatan Atlanta Hawks'ta ise Josh Smith 26 sayı - 8 ribaunt kaydetti.

NBA finali
Konferans finalleri
Konferans yarı finalleri
Birinci tur

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız