Dortmund ve Bayern firesiz

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 3. haftada oynanan karşılaşmaların sonunda Hertha Berlin'i 3-1 yenen Borussia Dortmund, 9 puanla liderliğini sürdürdü. Bayern Münih de sahasında Bayer Leverkusen'i 3-0 mağlup ederek 3. haftayı da kayıpsız geçti.

Haberler Anadolu Ajansı 31.08.2015 - 11:31

Signal Iduna Park Stadı'nda oynanan karşılaşmada Borussia Dormund, başkent ekibini Hummels, Aubameyang ve Ramos'un golleriyle 3-1 mağlup etti. Hertha Berlin'in tek golü Kalou'dan geldi. Sarı-siyahlı ekip bu sezon 3'te 3 yaparak puanını 9'a çıkardı ve averajla liderliğini sürdürdü. Hertha Berlin 4 puanla 10. sıraya geriledi.

Bayern Münih de sahasında Bayer Leverkusen'i 3-0 mağlup ederek 3. haftayı da kayıpsız geçti. Thomas Müller (2) ve Arjen Robben'in golleriyle karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Bavyera ekibi, 9 puanla 2. sırada kaldı.

YUNUS MALLI İLK GOLÜNÜ ATTI 

Mainz 05'in sahasında Hannover 96'yı 3-0 mağlup ettiği maçta Türk asıllı oyuncu Yunus Mallı, bir gol kaydetti. Karşılaşmanın diğer gollerini ise ilk yarıda Yoshinori Muto attı. Mainz 05, 6 puanla 5. sıraya yükseldi.

Geçen sezonu 3. sırada tamamlayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanan Borussia Mönchengladbach, bu sezonun 3. haftasında deplasmanda Werder Bremen’e 2-1 yenildi ve puan cetvelinde henüz hanesine puan yazdıramadı. Bu sezon oynadığı üç maçtan da mağlubiyetle ayrılan yeşil-siyahlı ekip, yine puansız olarak 17. sırada bulunan Stuttgart'ın ardından 18. ve son sırada yer alıyor.

GOL KRALLIĞI

Gol krallığı yarışında, 5 golü bulunan Bayern Münihli Thomas Müller ilk sıraya yerleşti.

Borussia Dortmund’dan Aubameyang ise 3 golle ikinci sırada bulunuyor.

4. HAFTA PROGRAMI11 Eylül: Borussia Mönchengladbach-Hamburg

12 Eylül: Bayern Münih-Augsburg, Bayer Leverkusen-Darmstadt 98, Hertha Berlin-Stuttgart, Hannover 96-Borussia Dortmund, Ingolstadt-Wolfsburg, Eintracht Frankfurt-Köln

13 Eylül: Hoffenheim-Werder Bremen, Schalke 04-Mainz 05

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız