Dramatik final ayrılığı getirdi

Hollanda Ligi'nde son haftada şampiyonluğu dramatik bir şekilde PSV Eindhoven'a kaptıran Ajax'ta teknik direktör Frank de Boer ile yollar ayrıldı.

Haberler Ntvspor 12.05.2016 - 11:12

Hollanda Ligi’nin son haftasında şampiyonluğu De Graafschap maçında berabere kalarak dramatik bir şekilde kaybeden Ajax’ta beklenen son gerçekleşti. 5.5 yıldır takımın başında bulunan Frank de Boer ile yollar ayrıldı.

45 yaşındaki teknik adam büyük üzüntü yaşadığı maçtan sonra "Geleceğimle ilgili kararı uzun bir süre önce verdim” diyerek ayrılık mesajını vermişti. Ajax’la 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına karşın görevden ayrılan Frank de Boer, 5.5 yılda 4 lig şampiyonluğu yaşamıştı. Amsterdam ekibiyle ilk 4 sezonunda şampiyonluğu kazanan Frank de Boer, son iki sezonda PSV'nin gerisinde kaldı.

Frank de Boer ayrılığın ardından yaptığı açıklamada "Burada hem futbolcu hem de teknik direktör olarak harika zaman geçirdim. Ajax benim yuvam, takımım ve bu hep böyle olacak" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız