Durant eski seyircisi önünde kazandı

NBA'de eski takım arkadaşları Durant ile Westbrook'un karşı karşıya geldiği maçta Golden State Warriors, Oklahoma City Thunder'ı 130-114 mağlup etti.

Haberler Anadolu Ajansı 12.02.2017 - 11:17

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) eski takımı Oklahoma City Thunder'a ilk kez konuk olan Kevin Durant, ürettiği 34 sayı ve 9 ribauntla, Golden State Warriors'ın maçı 130-114 kazanmasında başrol oynadı.

NBA'e 8 maçla devam edildi. Eski takım arkadaşları Kevin Durant ile Russell Westbrook'un karşı karşıya geldiği maçta Golden State Warriors, konuk olduğu Oklahoma City Thunder'ı 130-114 yendi.

Warriors'a gittikten sonra Thunder taraftarı karşısına ilk defa çıkan Durant, 34 sayı ve 9 ribauntla galibiyetin mimarı oldu. Stephen Curry 26 sayı, 9 asist, 8 ribaunt, Klay Thompson da 26 sayıyla Durant'e eşlik etti.

Warriors, bu sezon Thunder ile oynadığı 3. maçı da kazandı. Bu karşılaşmalarda toplam 113 sayı kaydeden Durant, "eski takımı karşısındaki ilk 3 maçında 100'den fazla sayı atan 4. NBA oyuncusu" olarak kayıtlara geçti.

Thunder'da Westbrook'un 47 sayı, 11 ribaunt, 8 asistlik performansı mağlubiyeti önleyemedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız