Efes Pilsen'e ihtar

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Efes Pilsen takımına Erdemir maçında taraftarlarının açtığı pankart nedeniyle ihtar verdi.

Haberler 21.03.2009 - 00:00

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Efes Pilsen-Erdemir maçında lacivert beyazlı taraftarların açtığı pankarttan dolayı Efes Pilsen kulübüne ihtar geçti. “Efes Basket Atar, Fenerasyon Keser Atar” yazılı pankartın ardından kulübe ihtar yollayan Disiplin Kurulu, ayrıca , Fenerbahçe Ülker-Efes Pilsen maçının ardından hakemleri eleştiren Efes Pilsen antrenörü Ergin Ataman’a da ihtar verildi.

Federasyonun yaptığı ilginç ihtar şöyle duyuruldu: "15.03.2009 tarihinde İstanbul’da oynanan Efes Pilsen - Erdemir Beko Basketbol Ligi müsabakası sırasında Efes Pilsen taraftarlarının TBF aleyhinde pankartlar açması nedeniyle ilgili dosya karara bağlandı. Disiplin Kurulu, Efes Pilsen Kulübü’nün taraftarlarının eylemlerinden sorumlu olmaları yanında, olaya hemen müdahale ederek eylemi engellemeleri de dikkate alınarak, Efes Pilsen Spor Kulübü'ne ihtar cezası verdi."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız