Efsane golcü veda ediyor

Dünyaca ünlü İsveçli golcü Henrik Larsson, faal futbolculuk hayatına nokta koyma kararı aldı.

Haberler 20.10.2009 - 16:46

İSTANBUL - İsveç Ligi'nde Helsinborg forması giyen 38 yaşındaki Larsson, İsveç'te sezonun sona ereceği 1 Kasım tarihinde futbola veda edecek.

Helsinborg Kulübü’nden yapılan açıklamada, Larsson'dan bir sezon daha oynamasını istediklerini, ancak golcü oyuncunun futbolu kesinlikle bırakma kararı aldığını kendilerine ilettiği belirtildi.

106 kez İsveç Milli Takımı'nın formasını giyen Larsson, 1994 yılında İsveç ile dünya üçüncüsü olmuş, İskoçya'nın Celtic takımında oynarken altın ayakkabı ödülüne layık görülmüştü.

Henrik Larsson, İspanya'nın Barselona, İngiltere'nin Manchester Unidet ve Hollanda'nın Feyenord kulüplerinde de top koşturmuş ve başarılı sonuçlara imza atmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız