Emre Mor'dan iyi haber

La Liga ekiplerinden Celta Vigo, milli futbolcu Emre Mor'un iyileştiğini açıkladı.

Haberler Anadolu Ajansı 23.11.2017 - 21:31

Celta Vigo Kulübü, iki gündür takımla antrenmanlara çıkan Emre Mor'un sakatlığının geçtiğini duyurdu. La Liga'da, 16 Ekim'de deplasmanda oynanan Las Palmas maçında sağ ayak bileğinden geçirdiği sakatlık, 28 Ekim'de nükseden Emre Mor, yaklaşık 40 gün sonra sahalara dönebilecek.

La Liga'nın 13. haftasında yarın akşam TSİ 23.00'te sahasında Leganes ile karşılaşacak Celta Vigo'da Emre Mor'un, maç kadrosuna alınması ve ikinci yarı oyuna girmesi bekleniyor.

Bu arada Emre'nin iyileşmesiyle iyi bir haber alan Celta Vigo'yı defans oyuncusu Sergi Gomez'in sol ayağından sakatlanması üzdü. Ayrıca yaklaşık 5 haftadır sahalardan uzak kalan Arjantinli futbolcu Facundo Roncallia'nın iyileşme sürecinde olduğu ve yakın gelecekte sakatlığının sona ermesinin beklendiği kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız