Enes Manchester City'ye gidiyor

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'ndan önce, Enes Ünal için Manchester City ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Haberler 25.06.2015 - 14:04 Son Güncelleme : 25.06.2015 - 17:24

Ankara'da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Transfer döneminin gözde isimlerinden Volkan Şen ve Serdar Aziz'in kesinlikle takımda kalacağını vurgulayan Bölükbaşı, Enes Ünal'ın ise İngiltere'ye gideceğini açıkladı.

Enes için Manchester City kulübünden teklif aldıklarını söyleyen Recep Bölükbaşı, "Genç golcümüz Enes Ünal’a Avrupa’dan birçok talip vardı. İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City ile anlaşmak üzereyiz. Bir iki gün içerisinde konu netleşir" dedi. 

RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ

İlerleyen saatlerde ise Bursaspor'un resmi internet sitesinden Enes Ünal'ın sağlık kontrolünden geçmek üzere İngiltere'ye gideceği açıklandı. Yeşil-beyazlı ekibin resmi sitesinden yapılan açıklamada, "İngiltere’nin Manchester City kulübü ile profesyonel futbolcumuz Enes Ünal’ın transferi konusunda yapılan görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına varılmıştır. Enes Ünal önümüzdeki günlerde sağlık kontrolleri için İngiltere’ye gidecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Manchester City, Enes için Bursaspor'a 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Bursaspor ayrıca bir sonraki satıştan yüzde 10 pay alacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız