Eski takımlarının maçlarını yöneten hakem!

Bank Asya 1. Lig’de bu hafta oynanacak Adanaspor-Samsunspor maçını bir dönem Adanaspor'da forma giyen Taner Gizlenci yönetecek. Eskişehir'de de oynayan Gizlenci, Eskişehirspor'un Gaziantepspor'u 3-2 yendiği maçı da yönetmişti.

Haberler Ntvspor 09.10.2009 - 14:39

Bank Asya 1. Lig’de bu hafta sonu Adanaspor-Samsunspor maçı oynanacak. Adana 5 Ocak Stadı’ndaki 8. hafta mücadelesini ev sahibi takım açısından tanıdık bir isim yönetecek.

MHK tarafından bu maçı yönetmesi için atanan ve eski bir futbolcu olan Taner Gizlenci, 1992-95 sezonları arasında turuncu-beyazlıların formasını giymişti. Gizlenci eski takmının daha önce de bir maçını yönetmiş, 15 Nisan 2007’de Diyarbakır Kayapınar Belediye-Adanaspor 3. lig maçı 0-0 sona ermişti.

Gizlenci’nin eski takımları ile çim sahada tekrar karşılaşması Adanaspor’la sınırlı kalmıyor. Futbolu bıraktığı Eskişehirspor’un 30 Mart 2008’de İstanbulspor’la ve 29 Mayıs 2009’da Gaziantepspor’la deplasmanda 1-1’lik skorlarla biten maçlarında Gizlenci düdük çalmış, tıplı bu sezon Turkcell Süper Lig’in 6. haftasında Eskişehirspor’un yine Gaziantepspor’u 3-2 yendiği maç gibi...

Denizli bölgesi hakemi olan 42 yaşındaki Gizlenci’nin, 3 sezon formasını giydiği Malatyaspor’un da 11 Mayıs 2008’de Elazığ deplasmanında hakemlik yapması, futbol sahalarındaki ilginç tesadüflere örnek olabilecek nitelikte...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız