Fenerbahçe Acıbadem şampiyonluk için

Aroma Bayanlar Birinci Ligi play-off final serisinde bugün Fenerbahçe Acıbadem ile Eczacıbaşı Zentiva karşı karşıya gelecek. Seride 2-1 önde olan sarı-lacivertli takım, bu karşılaşmayı kazanması durumunda şampiyonluğa ulaşacak.

Haberler 27.04.2009 - 16:32

İSTANBUL - Aroma Bayanlar Birinci Voleybol Ligi play-off final serisinin 4. maçında Eczacıbaşı Zentiva ile Fenerbahçe Acıbadem bugün karşı karşıya gelecek. Eczacıbaşı Spor Salonu'nda yapılacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Play-off final serisinde 3. maçı kazanarak 2-1 öne geçen Fenerbahçe Acıbadem, bu mücadeleyi de kazanması durumunda 2008-2009 sezonu Türkiye Şampiyonu olacak.

Karşılaşmayı Eczacıbaşı Zentiva'nın kazanması durumunda da seride durum 2-2'ye gelecek ve şampiyonu 30 Nisan Perşembe günü aynı salonda yapılacak 5. maç belirleyecek.

İki ekip arasındaki final serisinin ilk maçını 3-2 kazanan Fenerbahçe Acıbadem, ikinci maçta rakibine 3-0 yenilip, üçüncü maçı da 3-1'lik skorla geçmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız