Fenerbahçe şike belgelerini istedi

Fenerbahçe, şike soruşturmasını yürüten savcının Futbol Federasyonu’na verdiği belgelerin birer örneğinin kendilerine de verilmesini talep etti.

Haberler Anadolu Ajansı 21.07.2011 - 17:51

Fenerbahçe, şike soruşturmasında Türkiye Futbol Federasyonu’na verilen belgelerle ilgili açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Türkiye Futbol Federasyonu'na bugün resmi başvuruda bulunarak kendilerine İstanbul Cumhuriyet Savcılığı kanalı ile ulaştırılan belgelerin tümünden birer suret talep ettik.

Söz konusu başvuru adil yargılama kuralları ve kulübümüzün kendisini savunma hakkını doğru biçiminde kullanabilmesi adına belgelerin tarafımızca incelenebilmesi amacıyla yapılmıştır.”

Şike soruşturmasını yürüten İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk, soruşturmayla ilgili belgeleri Futbol Federasyonu’na göndermişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız