Fenerbahçe-Tokat maçı Olimpiyat'ta

Türkiye Kupası'nda çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe-Tokatspor maçı Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çimlerinin bakımda olması nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındı.

Haberler 11.01.2010 - 21:56

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Tokatspor takımları arasında yapılacak 3. hafta maçı, Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındı.

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, (A) grubunda 13 Ocak Çarşamba günü yapılacak Fenerbahçe-Tokatspor maçının, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın zemininin bakımda olması nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındığı bildirildi. Karşılaşmanın 20.30 olan başlama saati ise değişmedi.

Bu arada, Fenerbahçe Kulübü de internet sitesinde yaptığı açıklamada, bu maçın biletlerinin 22 TL'den satışa sunulduğunu, biletlerini daha önce alan taraftarların, Biletix'e başvurarak söz konusu biletleri değiştirme ya da iade etme hakkına sahip olduklarını duyurdu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız