Fenerbahçe transfer çalışmaları sürüyor!

Fenerbahçe bir yandan transfer çalışmaları yaparken bir yandan da kulübe birçok isim öneriliyor. Samir Nasri, Carlos Bacca ve eski Beşiktaşlı Manuel Fernandes, sarı lacivertlilere önerilen isimler arasında.

Haberler Ntvspor 21.06.2017 - 01:37

Fenerbahçe transferde orta saha ve santrfor arayışlarını sürdürürken menajerler de bu bölgeler için yönetimin kapısını çalmaya başladı.


Bonservisi Manchester City'de bulunan ve geçtiğimiz sezonu kiralık olarak La Liga ekiplerinden Sevilla'da geçiren Samir Nasri kariyerine Türkiye'de devam edebileceği haberini yolladı. Nasri bu sezon Sevilla'da oynadığı 30 maçta 3 gol attı.

Fenerbahçe bir süredir santrfor takviyesi yapmak için araştırmalarını sürdürüyordu. Milan'ın Kolombiyalı santrforu Carlos Bacca da Fenerbahçe yönetimine haber yollayanlar arasında. Bacca bu sezon Milan'da çıktığı 33 maçta 14 gol attı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız