Fenerbahçe'de 2 ayrılık

Sarı-lacivertli kulüp, sözleşmeleri yenilenmeyen futbolcular Raul Meireles ve Mehmet Topuz'a teşekkür etti.

Haberler Anadolu Ajansı 23.06.2016 - 19:28

Fenerbahçe Kulübü, sözleşmeleri yenilenmeyen futbolcular Raul Meireles ve Mehmet Topuz'a takıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2016-2017 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen oyuncular Raul Meireles ve Mehmet Topuz’a, takıma katkılarından dolayı birer teşekkür mektubu iletildiği belirtildi.

Açıklamada oyuncular ile görüşmelerin yapıldığı kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi. "Genel sekreterimiz ve basın sözcümüz Mahmut Uslu'nun imzasıyla gönderilen mektuplarda oyuncularımıza, Fenerbahçe'de görev yaptıkları süre içerisinde takımımıza yapmış oldukları katkı nedeniyle teşekkür edilirken, kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarılı dolu günler geçirmeleri dilendi."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız