Fenerbahçe'den Gebze açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, sahip olduğu değerli arazilerden birisi olan Gebze'de imar çalışmalarının başladığına dair açıklamada bulundu.

Haberler İHA 25.09.2017 - 11:51

Sarı-lacivertli kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada ilerleyen yıllarda tüm sportif tesislerin bir arada toplanması amacıyla satın alınan Gebze arazisiyle ilgili olarak imar çalışmalarının başladığını belirtti. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüzün sahip olduğu bir çok değerli araziden biri olan ve ileride tüm sportif tesislerimizin bir araya toplanması amacıyla satın alınmış Gebze Arazisi ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bahse konu arazi ile ilgili imar çalışmalarına start verilmiş olup, konu ile ilgili bilgilendirmeler ilerleyen dönemde kulüp kanallarımız aracılığıyla kamuoyuna yapılacaktır."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız