Fenerbahçe'ye dişli rakip

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nın FIBA Avrupa Ligi play-off çeyrek finalindeki rakibi Rusya temsilcisi Spartak Moskova Region oldu.

Haberler 06.02.2010 - 10:33

Play-off 2. turunda eşleştiği İtalya'nın Cras Basket Taranto takımını iki maçta da yenerek çeyrek finale yükselen sarı-lacivertli ekip, bu turda, kupanın son 3 sezondaki şampiyonu ve bu sezonun namağlup ekibi Spartak Moskova Region ile karşılaşacak.

Fenerbahçe ile Spartak Moskova Region arasındaki play-off çeyrek finalinde ilk maç 23 Şubat Salı günü Moskova'da oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı 26 Şubat Cuma günü İstanbul'da yapılacak. İlk 2 maçta galibiyet sayısında eşitlik olması durumunda dörtlü finale çıkacak ekip 3 Mart Çarşamba günü Moskova'da yapılacak 3. ve son maçta belli olacak.

Kupada bu sezon ilk turda Fenerbahçe ile birlikte (D) Grubu'nda yer alan Rus temsilcisi, İstanbul'da 88-74, Moskova'da da 103-59'luk skorlarla galip geldi.

Rus temsilcisi, bu sezon 10'u grup, 2'si de play-off 2. turunda olmak üzere 12 maçını da kazandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız