Fikret Orman kurayı yorumladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki rakiplerini NTV Spor'a değerlendirdi.

Haberler Ntvspor 28.08.2015 - 15:16

Orman, "Beşiktaş eğer UEFA Kupası'nı almayı düşünen bir külüp ise bu gruptan çıkmaya başarmalıdır" ifadelerini kullandı.

Gruptan çıkacaklarını söyleyen Orman, "Beşiktaş'ın kadro kalitesine baktığımız zaman bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Beşiktaş eğer UEFA Kupası'nı almayı düşünen bir kulüp ise bana göre düşünmeli. Bu gruptan çıkmasını başarmalıdır. Oynanmayan bütün maçlar zordur. Oynamadan maç kazanılmıyor da kaybedilmiyor da. Beşiktaş bu gruptan çıkacak kadroya, teknik ekibe ve camiaya sahiptir" dedi.

TRANSFER AÇIKLAMASI
Kısa bir transfer açıklaması da yapan başkan Orman, "Pazartesi transferin son günü. Eğer şartlar uygun olursa pazartesi gününe kadar yaparız. Şartlar uymazsa yapmayız" ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız