Finali Cüneyt Çakır yönetsin!

'Wembley'deki Şampiyonlar Ligi finalini hangi hakem yönetsin?' konulu ankette, Cüneyt Çakır önde gidiyor.

Haberler 12.03.2013 - 07:35

Manchester United - Real Madrid maçıyla futbol gündemine oturan Cüneyt Çakır, bir ankete göre Devler Ligi finalinin şu an için favorisi.

Çakır, dünyanın en önemli hakem sitelerinden 'Football Refereeing'in 'Şampiyonlar Ligi finalini kim yönetsin?' anketinde ilk sırada bulunuyor.

Hakem dünyasında saygın bir yere sahip olan sitenin anketinde yer alan diğer hakemler, Alman Felix Brych, İtalyan Nicola Rizzoli ve Slovenya'dan Damir Skomina.

Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi'ndeki ManU - Real Madrid maçında, Nani'ye gösterdiği kırmızı kartla gündeme oturmuştu. UEFA, özellikle İngiliz takımı ve medyasının ağır bir şekilde eleştirdiği Çakır'a sahip çıkmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız