Finalleri garantiledik

Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde mücadele eden A Milli Sutupo Takımımız, ikinci maçında Malta'yı 12-5 mağlup etti. Ay Yıldızlılar, İspanya'nın da Slovakya'yı geçmesiyle, şampiyona biletini cebine koymuş oldu.

Haberler Ntvspor 01.05.2010 - 22:26

Avrupa Sutopu Şampiyonası grup eleme maçlarında mücadele eden A Milli Takımımız, finallere gitmeye hak kazandı. İlk gün Slovakya'yı kıran kıran geçen maç sonunda 6-5 yenen Türkiye, 2. maçında da grubun zayıf ekibi Malta karşısında zorlanmadı. Ay-Yıldızlılar, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 12-5 kazandı.

Grubun diger maçında İspanya'nın da Slovakya'yı yenmesiyle, Türkiye, Avrupa Sutopu Şampiyonası finallerine gitmeye resmen hak kazandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız