Fransa'da 2. etap Cavendish'in

Fransa Bisiklet Turu'nda 2. etabı Britanyalı sprint uzmanı Mark Cavendish kazandı. İsviçreli Fabian Cancellara ise aşırı sıcak altında geçilen etap sonucu sarı mayoyu korudu.

Haberler Ntvspor 05.07.2009 - 22:09

Fransa Bisiklet Turu’nda Monaco ile Brignolles arasındaki 187 kilometrelik 2. etap, aşırı sıcak altında geçildi.

Hava sıcaklığının zaman zaman 40 dereceye ulaştığı etapta zafer, Columbia takımının Britanyalı üyesi Mark Cavendish'in oldu.

Sprint uzmanı olarak tanınan Cavendish, son 500 metrede yaptığı atakla rakiplerini geride bırakmasını bildi. İkinciliği Amerikalı Tyler Farrar, üçüncülüğü ise Fransız Romain Feillu elde etti. Cavendish böylece, Fransa turunda kariyerindeki 5. etap birinciliğini yaşadı.

2. etabı ana grubun içinde tamamlayan İsviçreli Fabian Cancellara, sarı mayosunu korudu. Yarışın ardından aşırı sıcaktan şikayet eden Cancellara, kariyeri boyunca hiç böylesine bir sıcak altında yarışmadığını söyledi.

3.5 yıllık emeklilikten sonra yeniden yarışlara geri dönen Lance Armstrong ise 2. etabı ana grup ile birlikte tamamladı. Armstrong genel klasmanda 10. sırada bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız