Mariano, Galatasaray'da

Galatasaray, Mariano Ferreira'nın transferi için futbolcu ve kulübü Sevilla ile her konuda anlaşmaya vardı.

Haberler Ntvspor 11.07.2017 - 19:53 Son Güncelleme : 11.07.2017 - 19:56

Galatasaray, Sevilla'da forma giyen Mariano Ferreria ile her konuda anlaşma sağladı. 31 yaşındaki sağ bek için yıllık 2.2 milyon Euro ödeyecek olan sarı kırmızılılar, Sevilla ile yaptığı görüşmelerden de olumlu sonuç aldı. Galatasaray, Mariano için İspanyol kulübüne 4.4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Mariano'nun önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Brezilyalı sağ bek ile 3 yıllığına anlaşıldığı kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon Sevilla'ya 43 maça çıkan Mariano, 4 asist yapmıştı. Başarılı oyuncu, teknik direktör Igor Tudor'un sağ bek için istediği alternatifler arasında üst sıralarda yer alıyordu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız