Gençler ter attı: 7-0

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Bölgesel Amatör Lig takımlarından Dersimspor'u 7-0 mağlup etti ve 3. tura yükseldi.

Haberler Ntvspor 25.09.2012 - 20:18

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Dersimspor'la karşılaştı.

Mücadelenin henüz 4. dakikasında Aykut Demir'in golüyle 1-0 öne geçen başkent ekibi, bu golden sadece 1 dakika sonra Artun Akçakın'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı.

Zayıf rakibi karşısında gol yağmurunu devam ettiren Gençlerbirliği, Mehmet Kara'yla skoru 3-0 yaptı. 20'de yeniden sahneye çıkan Artun Akçakın, kendisinin 2. golünu atarken, takımının da 4. golüne imzasını attı.

İlk 45 dakikanın skorunu ise 27. dakikada Mehmet Kara belirledi. Bu golle 5-0 öne geçen Gençler, soyunma odasına da bu skorla gitmeyi başardı.

İkinci yarıda ise zayıf rakibi Dersimspor karşısında tempoyu biraz olsun düşüren Gençlerbirliği, 47'de Onur Bayramoğlu ve 62'de Artun Akçakın'ın golleriyle 7-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra rakibinin üzerine fazla gitmeyen Gençler, sahadan 7-0'lık skorla galip ayrıldı ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. tura adını yazdıran taraf oldu.

DERSİMSPOR: 0 - GENÇLERBİRLİĞİ: 7

Stat: Sakarya Atatürk Stadı
Hakemler: Gökhan Güneşer, Tuna Ayran, Mehmet Ildırı
Dersimspor: Gökhan (Dk. 77 Aydın), Celal (Dk. 46 Şeyhmuz), Nurettin, Hamdi, Murat, Sefa, Erhan, Adil, Vural, Murat Arslan (Dk. 84 Taner), Yusuf
Gençlerbirliği: Ferhat, Curri, Özgür, Aykut (Dk. 46 Ferhat Çapa), Tosic (Dk. 33 Onur), Mehmet (Dk. 58 Serkan), Cem, Tayfur, Ekigho, Mustafa, Artun
Goller: Dk. 4 Aykut, Dk. 5, Dk. 20 ve Dk. 62 Artun, Dk. 15 ve Dk. 26 Mehmet, Dk. 47 Onur (Gençlerbirliği)
Sarı kartlar: Dk. 66 Sefa, Dk. 82 Murat Arslan (Dersimspor), Dk. 70 Ferhat (Gençlerbirliği)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız